Telefon:

98 11 06 33​

3D fræsning i alle materialer

NES Maskinfabrik A/S i Aalborg tilbyder højpræcisions bearbejdning på CNC styrede maskiner i Jylland. Vi har investeret løbende i ny teknologi med 3D fræsning, senest i et CNC bearbejdningscenter med paletter til fræseopgaver, stangloader til CNC styrede drejebænk og opdatering af vores CAD/CAM.

I forhold til tidligere, kan vi producere større drejeserier på små emner til en god pris, og vi fremstiller både store og små bearbejdede emner ved 3D fræsning. Du finder vores maskinliste her.

Effektiv og fejlfri levering af 3D fræsning

​Fremstilling af 3D fræsning og CNC bearbejdede emner sker oftest på baggrund af CAD filer, som vi modtager fra vores kunder. Vi stiller den nyeste teknologi, vores kendskab og detaljerede viden til rådighed under hele processen, og vi garanterer at den specifikke kundes ønsker hele tiden er i fokus.

På den måde kan vores kunder forvente en effektiv og fejlfri levering. Vi kan bearbejde stort set alle typer materialer ved 3D fræsning, herunder også specialmaterialer.

Udviklingen på CNC styrede produktionsmaskiner er både spændende, udviklende og styrker vores faglige kompetencer. Kompetencer vi løbende udbygger via efteruddannelse af vores faguddannede personale.

Kontakt os for yderligere information

Har du spørgsmål eller ønsker du mere information om 3D fræsning, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 98 11 06 33 eller sende en mail til nes@nes.dk

​​​ADRESSE


NES Maskinfabrik A/S
Stat​ionsmeste​rvej 83
DK-9200 Aalborg SV​​​

KONT​AKT

Telefon: 98 11 06 33​

E-mail: ​​nes@nes.dk​​​